SPRÁVNÝ POSTUP DOMÁCÍ VÝROBY BOILIE
5. 6. 2011
Rozbite vajce do misky (5 - 6 ks na 1 / 2 kg zmesi) |
|
Odmerajte presne všetky prísady podľa vášho receptu |
|
Pridajte do misky s vajcami všetky ingrediencie |
|
Všetko veľmi starostlivo rozmiešajte |
|
Prisypte malé množstvo zmesi |
|
Riadne premiešajte a nechajte približne 10 minút odpočinúť |
|
Potom přisypávejte zmes a vypracujte správne tuhé cesto (zmes nemusíte vždy spotrebovať celú!) |
|
Z cesta vyvaľkáme valčeky (môžete aj pomocou horného dielu formy) a položte na roball |
|
Priložte horný diel a prejdite párkrát formu s valčekmi |
|
Teraz máte vyrolované guličky boilie |
|
Boilie pred varením ukladajte do sitka |
|
Celé sitko vložte do vriacej vody na 1 - 3 minúty |
|
Po uvarení boilie rozprestrite na utierku |
|
Hotové nástrahy nechajte vysychať 24 - 48 hodín, najlepšie v prepravkách |
|
Pri dlhšom skladovaní uchovávajte boilie v mrazáku |
|
Na rybách uchovávajte boilie v priedušných sacích |
|
Pred použitím je vhodné boilie nadipovat |
|
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.