Výroba domáceho dipu
28. 9. 2011
Materiál:Vysušené šupky s citrusov, vzduchol (denaturovaný lieh), uzatvárateľná fľaša, nádobka
Náradie: mlynček na kávu
Postup:
1. Nasušené šupky. Najlepšie plody na výrobu tohto dipu sú:pomaranč, citrón. Nie sú však vylúčené ani kombinácie a iné príchute.
2. Usušené šupky nalámeme na kúsky.
3. Nalámané kúsky pomeleme mlynčekom na kávu.
4. Vzniknutý prášok necháme vychladnúť.
5. Práškový dip máme hotový ale môžeme ho upraviť aj na tekutý.
6. Do nádoby nalejeme primerané množstvo denaturovaného liehu.
7. Do liehu nasypeme prášok s pomletých šupiek.
8. Takto to môžeme nechať luhovať až kím dip neminieme.
9. Hotový dip.
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.